Тепер шашлик можна приготувати, не виходячи з дому, використовуючи електрошашличницю.
Електрична шашличниця з успіхом приготує свинячі реберця, сосиски і навіть креветки. В принципі, на шампур можна нанизати все, що душі завгодно, включно з овочевим міксом і шматочками сала – надзвичайно смачна страва, між іншим.
І взагалі Ви можете приготувати все, що завгодно, все залежить від Вашої фантазії. Більше не треба возитися з дровами, вугіллям, рідиною для розпалювання — на те вона і електрошашличниця!
Особливості:
Потужна електрична шашличниця RAF R.8612 для приготування м’яса
Вас порадує можливість використовувати електричну шашличницю ще й тому, що цей прилад надзвичайно простий не лише в експлуатації, а й у догляді. Весь зайвий жир стікає у знімний піддон, який можна потім вимити. І одночасно жодних жирних бризок, запаху горілого і кіптяви — все чисто!
Електрошашличниця має циліндричну форму: у верхній частині розташована жарова камера, у нижній – привід шампурів. Шість обертових шампурів з чашами для стікання жиру і захисний кожух забезпечують рівномірне обсмажування шашлику з усіх сторін.
Характеристики:
Час розігріву до робочої температури: не більше 5 хв;
Час приготування шашлику: 20-25 хв (заявлено виробником);