Доставка по всій Україні без передоплати (оплата при отриманні)
Швидка відправка!
Вакууматор — чудова річ для тих хто любить готувати швидко, зберігати довго і безпечно (причому не тільки продукти).
Не забувайте, що влагосодержащую упаковану продукцію під вакуум все одно рекомендується зберігати в холодильнику.
1. Тривале зберігання продуктів. Це можуть бути як фрукти/овочі, так і м'ясо, птиця, риба, різні крупи і багато чого ще.
Якщо після вакуумування продукти скласти в холодильник, то термін їх зберігання може збільшитися в рази.
2. Оперативне зберігання для готування (домашні напівфабрикати): ріжемо у вільний годину-інший овочів на тиждень, фасуємо і вакуумируем по пакетах на дні тижня.
У потрібний день і годину просто дістаємо нарізані овочі і готуємо.
За рахунок відсутності повітря всередині пакета, не відбувається розмноження бактерій, що ведуть до псування продуктів, сповільнюються різні хімічні процеси (в тому числі окислення).
Навіть через кілька днів овочі будуть виглядати так, ніби Ви їх тільки запакували.
3. Приготування страв по техніці "Су Вид", тобто у вакуумі.
Цей спосіб приготування дозволяє зберегти всі природні соки страви (в основному роблять м'ясні), а також його рівномірне приготування.
4. Дуже швидке маринування риби і м'яса.
Під надлишковим тиском, який створює вакуум, маринад набагато швидше і глибше проникає в пори м'яса,
що прискорює процес маринування в рази - буквально 10-15 хвилин вакууму і м'ясо можна готувати!
Для любителів шашликів вауумный пакувальник справжня знахідка!
5. Вакуумування вже готових страв і напоїв.
Якщо у Вас є контейнери зі спеціальними клапанами для відкачування повітря, то Ви можете брати у них з собою їжу, відкачувати повітря і зберігати до настання їх зоряної години.
Наприклад, Ви можете взяти з собою обід на роботу на кілька днів вперед і помістити все в холодильник.
Вакуум довше збереже свіжість смакові якості їжі, ніж просто зберігання в холодильнику.
6. Використовуйте Вакууматор просто як зварювач пакетів. За аналогією з супермаркетами.
Правила вакуумування:
- Використовуйте тільки спеціальні перфоровані пакети. За рахунок перфорації на нижній частині повітря рівномірно і повністю всмоктується.
- Пакет потрібно класти максимально рівне
- Пакет заповнюється не більше, ніж на 3/4 об'єму
- Жирну їжу запаковуйте в пакет, попередньо підвернувши його краю, щоб жир не потрапив в насос
- Якщо запаковуєте м'які продукти, наприклад, полуницю, то стежте за процесом - щоб не пошкодити ягоду перервіть його самостійно в потрібний момент за допомогою кнопки "Cancel"
Характеристики:
- Роздільні функції: вакуумизация і упаковка, або тільки упаковка;
- Автоматична зупинка вакуумизации;
- Максимальний тиск всередині упаковки - 430 mmHg;
- Матеріал: Abs пластик;
- Розмір пакувальника: 360х54х50мм;
- Вага: 0,6 кг;
- Споживання: 100Вт (середнє);
- Харчування: 220В;
Комплектація:
- Вакуумний пакувальник;
- Інструкція (англ. мова)
- Пакети 15 шт
- Доставка по всій Україні
- Швидка відправка
- Без передоплати(оплата при отриманні)
Як купити Вакуумний пакувальник Freshpack Pro
Оформити замовлення на сайті або за телефоном
Консультація менеджера і узгодження всіх нюансів
Оплата зручним способом
Доставка обраним способом
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Матеріал | Abs пластик |
Живлення | 220В |
Стан | Нове |
- Ціна: 216 ₴